У школах Чернігова – 118 медалістів

У школах Чернігова – 118 медалістів

05.06.13 13:29 0 1344
У Чернігівській міській раді пройшла традиційна зустріч із кращими випускниками цього року, які за високі досягнення у навчанні нагороджені золотими та срібними медалями. Всього у школах Чернігова – 118 медалістів, у тому числі 93 випускники нагороджені золотими медалями, а 25 – срібними. Серед цьогорічних випускників 17 учнів – переможці всеукраїнських та обласних предметних олімпіад.

На зустріч із міським головою Олександром Соколовим випускники завітали разом із своїми вчителями та директорами шкіл.

Вітаючи медалістів, О.Соколов підкреслив, що якісні знання молоді як ніколи, потрібні рідному Чернігову і Україні. "Міська рада і я особисто розраховуємо на Ваші знання, інтелект, без яких ми не зможемо зробити справжні прориви в усіх сферах життя", - сказав керівник міста.

Чернігівський міський голова побажав молоді правильно обрати життєвий шлях, свою професію, відповідно до покликання та здібностей. Також він відзначив професійну діяльність чернігівських педагогів, завдяки чиїй праці зростає нова зміна майбутніх фахівців різних сфер життя.

На згадку про зустріч усі чернігівські медалісти отримали подарунки – книги, а також квитки на концерт українського гурту "Океан Ельзи". Завершилася зустріч фотографуванням.

Всього цього року школи Чернігова закінчили понад 2050 учнів. На участь у ЗНО у 2013 році в обласному центрі Чернігівщини зареєструвалися 2164 особи.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Костянтин Грищенко: ...

КОМЕНТАРІ