У Дніпропетровську правоохоронцями припинено діяльність 10 гральних клубів

У Дніпропетровську правоохоронцями припинено діяльність 10 гральних клубів

05.06.13 13:42 0 1269
У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками ДСБЕЗ було вилучено грального обладнання на суму 800 тис. грн.

Ці дії здійснили в рамках кримінального провадження відкритого за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Співробітники міліції протягом останнього часу документували злочинну діяльність групи осіб, які створили в м. Дніпропетровську мережу з десяти гральних клубів. В ході проведення обшуків вилучено 96 одиниць грального обладнання, а саме 38 гральних автоматів та 60 системних блоків.

Організаторам злочинного бізнесу загрожує штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

З початку року слідчими ГУМВС України в Дніпропетровській області відкрито 239 кримінальних проваджень за незаконну діяльність в сфері грального бізнесу. Припинено роботу 79 гральних закладів. У тому числі ліквідовано дві мережі гральних структур, які складались з 18 та 10 суб’єктів. Вилучено 855 одиниць грального обладнання на загальну суму близько 8 млн. грн. (459 гральних автоматів, 5 гральних столів «Рулетка», 391 комп’ютерний блок). Робота у даному напрямку триває.

ВЗГ ГУМВС України

в Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Костянтин Грищенко: ...
Наступна новина: Комунальник з Київщини ...

КОМЕНТАРІ