Делегація Луцької міської ради перебуває з робочим візитом у Замості Республіки Польща

Делегація Луцької міської ради перебуває з робочим візитом у Замості Республіки Польща

05.06.13 18:18 0 1229
Офіційна делегація нашого міста у складі начальника управління капітального будівництва Леоніда Карабана та начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Віри Кудрявцевої перебуває з офіційним візитом у місті Замость Республіки Польща. Представники Луцької міської ради візьмуть участь в робочій нараді щодо обговорення деталей реалізації проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони у Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму».

Участь у зустрічі візьмуть також координатор проекту з української сторони Василь Байцим, команди проекту з міста Замость та Жешув.

Довідково: Проект «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони у Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму» отримав співфінансування з коштів Програми транскордонної співпраці Польща-Білорусь-Україна 2007-2013. В рамках проекту в Луцьку за грантові кошти планується реалізація таких заходів: будівництво містечка для ведмедів та містечка для левів з вольєрами, оглядовими терасами, павільйоном; облаштування та благоустрій території (інженерні комунікації), обігрів, енергетичні мережі, освітлення, каналізація та водопровід, пішохідні стежки, моніторинг; виготовлення двох інформаційних таблиць.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку з першого липня ...
Наступна новина: В Луцьку члени виконкому ...

КОМЕНТАРІ