В Луцьку члени виконкому внесли доповнення до ряду рішень виконавчого комітету

В Луцьку члени виконкому внесли доповнення до ряду рішень виконавчого комітету

05.06.13 18:24 0 1278
На шнє засідання виконавчого комітету департаментом житлово-комунального господарства виносилися ряд доповнень до діючих рішень виконкому.

Зокрема, «Про доповнення до рішення виконавчого комітету міської ради від 21.02.2013 № 96-1 «Про затвердження переліків об’єктів, на яких проводитимуться роботи з реконструкції, капітального ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі за рахунок субвенції з державного бюджету». Відповідно до нього пропонувалося додати до переліку об’єктів реконструкції та капітального ремонту вулиць міста Луцька на цей рік перехрестя вул. Рівненської – пр. Відродження, вул. Львівської – вул. Полонківської, пр. Перемоги – вул. Шопена, вул. Яровиця.

Крім того, до рішення виконкому від 21.02.2013 № 97-1 «Про затвердження переліку об’єктів, на яких проводитимуться роботи з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі за рахунок субвенції з державного бюджету» запропоновано додатково додати вул. Паркову.

Під час розгляду цього проекту рішення член виконкому Михайло Щур запропонував внести до переліку й вулицю Замкову. Однак, міський голова Микола Романюк зауважив, що сума коштів обмежена і у цьому році провести там ремонт не вдасться. Проте, за його словами, вулиця дійсно знаходиться у незадовільному стані, тому він дав доручення департаменту ЖКГ замостити ями відпрацьованим асфальтом. Це хоч на певний час дасть можливість покращити ситуацію.

Також департамент житлово-комунального господарства пропонував додатково внести до рішення виконавчого комітету від 03.04.2013 № 188-1 «Про затвердження переліків об’єктів, на яких проводитимуться роботи з капітального ремонту прибудинкових територій за рахунок коштів з міського бюджету» двір на пр. Перемоги, 10.

Члени виконкому підтримали запропоновані проекти рішень.

Також члени виконкому розглянули питання про роботу дошкільних навчальних закладів у літній період. Присутні вирішили не заслуховувати начальника управління освіти міської ради Олега Гребенюка. Однак, запитання виникло у члена виконкому Юрія Бондарука щодо того, чи спілкувалися представники управління освіти з батьками вихованців садочків перед прийняттям цього рішення. Олег Володимирович зауважив, що персонал ДНЗ проводив опитування батьків щодо того, чи будуть їхні діти відвідувати дошкільні навчальні заклади у літку. На основі цього і приймалося рішення. Олег Гребенюк зазначив, що цьогоріч у місті в літній період працюватиме сім садочків, тоді як у 2012 році було шість.

Зрештою, члени виконкому підтримали таке рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині чоловік, ...

КОМЕНТАРІ