На Рівненщині обговорено стан додержання вимог законодавства органами та установами виконання покарань

На Рівненщині обговорено стан додержання вимог законодавства органами та установами виконання покарань

05.06.13 18:55 0 1406
У прокуратурі області на міжвідомчій нараді обговорено питання додержання законодавства органами та установами виконання покарань щодо забезпечення режимних вимог, порядку, умов тримання та нагляду за поведінкою ув’язнених та засуджених.

Захід відбувся під головуванням прокурора області Василя Присяжнюка. На нараді були присутні начальник управління Державної пенітенціарної служби України в області Олександр Адамець, керівники структурних підрозділів апарату прокуратури області, міськрайпрокурори та начальники установ виконання покарань.

На нараді зазначено, що завдяки вжитим органами прокуратури та кримінально-виконавчої служби заходам вдалося на належному рівні забезпечити конституційні права затриманих, ув’язнених та засуджених осіб. Упродовж минулого та поточного років в установах виконання покарань не допущено вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів, інших дій, що дезорганізують роботу цих установ.

Разом з тим, наголошено на необхідності покращання забезпечення режимних вимог, порядку, умов тримання та нагляду за поведінкою засуджених. Акцентовано увагу на недопущення фактів потрапляння заборонених предметів на режимні території установ виконання покарань та слідчого ізолятора, і зберігання їх засудженими.

Результатом проведення міжвідомчої наради стало прийняття постанови, якою передбачено вжиття додаткових заходів, спрямованих на активізацію роботи на даному пріоритетному напрямку діяльності.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині стартував ...
Наступна новина: Тернопіль: переможці ...

КОМЕНТАРІ