На Івано-Франківщині обговорили концепцію реформування місцевого самоврядування на Верховинщині

На Івано-Франківщині обговорили концепцію реформування місцевого самоврядування на Верховинщині

05.06.13 20:14 0 1723
5 червня, на виконання завдань, визначених Президентом України Віктором Януковичем на засіданні Ради регіонів, щодо підвищення ефективності місцевого самоврядування та зміцнення економічного потенціалу територіальних громад була обговорена Концепція реформування місцевого самоврядування у форматі «круглого столу» під головуванням голови районної державної адміністрації Василя Гондурака.

Для участі у роботі «круглого столу» були запрошені: заступник голови районної ради Святослав Привика; голова Асоціації селищної та сільських рад району, голова Білоберізської сільської ради Дмитро Іванюк; голова громадської ради при районній державній адміністрації Петро Пониполяк; начальники відділів та управлінь районної державної адміністрації, керівники організацій та установ району.

Василь Іванович почавши роботу засідання сказав: «Найважливіший фактор у Концепції реформування місцевого самоврядування – люди. Тому потрібно насамперед зустрітися з громадами сіл і не лише роз’яснювати складові Проекту концепції, а вивчати думку цих же громад. Тільки на основі запропонованих пропозицій людей можна формувати Законодавчі акти. Тому мною дано доручення, яке вже до речі і виконано, розробити графік зустрічей з людьми для ознайомлення та обговорення даної Концепції."

Учасники «круглого столу» внесли ряд пропозицій та зауважень щодо Концепції реформування місцевого самоврядування. Насамперед це специфіка нашого гірського району.

Всі зауваження та пропозиції жителів району буле враховано та передано до обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прем'єр-міністр ...
Наступна новина: Львівщина: у ресторані ...

КОМЕНТАРІ