Львівщина: у ресторані «Піца Челентано Рісторанте» відбулась благодійна акція

Львівщина: у ресторані «Піца Челентано Рісторанте» відбулась благодійна акція

05.06.13 20:20 0 1503
Робити добро не лише легко, але й дуже смачно. Вчора, 4 червня, в ресторані «Піца Челентано Рісторанте» відбулась благодійна акція зі збору коштів для онкохворих дітей за участю одного з найкращих піце-майстрів світу Алессандро Негріні.

На благодійному вечері львів’яни та гості міста мали можливість скуштувати Піцу дель Маестро, яку приготував сам майстер. Зібрані кошти від замовлення цієї піци будуть спрямовані на придбання апарату інфузомат fmS для проведення планової хіміотерапії, анестезії та інтенсивної терапії для відділення гематології та інтенсивної терапії Комунального закладу Львівської обласної ради Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Крім того, видатний італієць проведе декілька навчань та майстер-класів, навчить працівників ресторану готувати справжню італійську піцу, розповість яким має бути тісто і як накладати начинки.

А в середу, 5 червня, для усіх, хто хоче навчитися готувати справжню італійську піцу, відбудеться майстер-клас від Алессандро Негріні в «Піца Челентано Рісторанте», що на вул. Галицькій, 1. Вартість майстер-класу 100 грн. Телефон для запису: 236 72 60.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: У Львові вшанують ...

КОМЕНТАРІ