Чернівці: Відбулись заходи з відзначення Дня захисту дітей

Чернівці: Відбулись заходи з відзначення Дня захисту дітей

05.06.13 20:51 0 1316
Вже традиційно міська влада  з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей організовує вітання  дітей міста. аби З 29.05.2011 року по 02.06.2011 року в місті Чернівцях відбулися заходи, присвячені Міжнародному Дню захисту дітей, в яких взяли участь діти-сироти,  діти, позбавлені батьківського піклування та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, вихованці дошкільних навчальних закладів, учні загальноосвітніх шкіл, гуртківці позашкільних навчальних закладів, учні шкіл естетичного виховання та юні спортсмени нашого міста.

1 червня в переповненій залі Літнього театру Центрального парку культури і відпочинку ім.Т.Шевченка дітей зі святом привітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, який побажав їм веселих канікул, здійснення мрій і міцного здоров’я.

Діти мали можливість переглянути звітний концерт дитячих колективів Центрального Палацу культури м.Чернівців,  розважитися на атракціонах.

30.05.2013 р. справжню казку для 300 дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-інвалідів подарували артисти цирку «Кобзов».

В парку ім. Ю. Федьковича службою у справах дітей міської ради було організовано свято для дітей ЗОШ №№ 1, 5, 14, 16, 24, 38, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Вихованці прийомних сімей, дитячого будинку сімейного типу,  діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти, які перебувають під опікою, вихованці обласного притулку для дітей, обласного спеціалізованого будинку дитини отримали солодощі, соки, води, іграшки, одяг, канцелярські товари.

Організація привітань та отримання подарунків дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування і дітям що опинилися в складних життєвих обставинах відбулася за ініціативи міської влади та підтримки спонсорів та меценатів.

Особливо щедрими та чуйними виявилися адміністрація та працівники таких ринків: МТК «Калинівський ринок», «Центральний», «Головний», «Буковинський», «Ліна», ТОВ «Адвентіс» (Караван), «Формаркет», «Кліпсидра».

Служба у справах дітей Чернівецької міської ради від імені дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які опинилися в складних життєвих обставинах висловлює велику вдячність всім не байдужим  чернівчанам, бажає щастя, здоров‘я, радості і має надію на подальшу співпрацю.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ