Вадим Гураль привітав учасників зборів Асоціації “Аеропорти України”

Вадим Гураль привітав учасників зборів Асоціації “Аеропорти України”

05.06.13 22:24 0 1461
5 червня, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Вадим Гураль взяв участь у річних зборах  Асоціації “Аеропорти України” цивільної авіації.

Від імені голови обласної державної адміністрації Вадим Гураль привітав учасників річних зборів та наголосив, що аеропорти України, як ніколи, стоять перед необхідністю консолідації та вироблення довгострокової партнерської і корпоративної стратегії.

«Діяльність Вашої організації сприяє розвитку аеропортів України, розширенню їх правових та виробничих можливостей, представлення і захисту загальних майнових інтересів членів Асоціації та надання їм всілякого сприяння у розвитку», – зазначив керівник апарату ОДА.

Вадим Гураль висловив сподівання, що діяльність Асоціації “Аеропорти України” і надалі буде сприяти вирішенню важливих завдань функціонування українських аеропортів. Він також побажав усім учасникам річних зборів Асоціації творчих успіхів, міцного здоров’я та благополуччя.

Довідка.

Асоціація «Аеропорти України» – була створена 18 червня 1992 року. Станом на 2013 рік чисельність асоціації складає 75 підприємств і організацій, діяльність яких пов’язана з аеропортами. Підприємства, що входять до складу асоціації, представляють 10 держав Європи: Україну, Росію, Білорусію, Німеччину, Чехію, Латвію, Францію, Швейцарію, Китай, США.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Екс-прем’єра Словенії ...
Наступна новина: Збірна України посіла друге ...

КОМЕНТАРІ