Реконструкцію житла тернополяни проводитимуть згідно з новим Порядком

Реконструкцію житла тернополяни проводитимуть згідно з новим Порядком

06.06.13 01:18 0 1404
Порядок перепланування, переобладнання, реконструкції житлових та нежитлових приміщень, зміни їх функціонального призначення в Тернополі затвердили на засіданні виконкому 5 червня.

Порядком врегульовано питання перепланування, переобладнання, реконструкції, зміни функціонального призначення житлових та нежитлових приміщень, виведення їх з житлового фонду міста. Загалом стосується документ процедур, які не врегульовані чинним законодавством.

Зокрема документ конкретизує, які документи необхідно надати для отримання містобудівних умов та обмежень для забудови та на реконструкцію приміщень. Крім того, у Порядку зведено основні вимоги державних будівельних норм щодо реконструкції приміщень в багатоквартирних житлових будинках та гуртожитках, врегульовано питання влаштування входів в будівлі з тротуарів та регламентовано влаштування окремих входів в нежитлові приміщення, розташовані в пам’ятках архітектури.

Також є в документі правила щодо отримання дозволу на перепланування, переобладнання приміщень, яке до лише погоджувалось виконавчим комітетом після сплати заявниками штрафу за його самовільне проведення.

Загалом Порядок затверджує процедуру оформлення документів для користування та розпорядження об’єктами містобудування від отримання містобудівних умов і обмежень до реєстрації права власності на об’єкти нерухомості.Отримувати необхідний дозвіл чи погодження заявники зможуть у Центрі надання адміністративних послуг за адресою вул. Князя Острозького, 6.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині умільці ...
Наступна новина: На Тернопільщині 197 ...

КОМЕНТАРІ