На Тернопільщині 197 котелень бюджетних установ працюють на альтернативному паливі

На Тернопільщині 197 котелень бюджетних установ працюють на альтернативному паливі

06.06.13 01:24 0 1132
На Тернопільщині 197 котелень бюджетних установ та організацій працюють на альтернативному паливі: відходи деревини, торф. Як повідомили в департаменті розвитку інфраструктури обласної державної адміністрації, це дозволяє скоротити щороку споживання понад 2,2 млн. куб. метрів природного газу.

У 151 установі та організації бюджетної сфери області впроваджено системи електрообігріву з встановленням засобів диференційованого обліку електроенергії, що дозволяє щороку замістити споживання 1,1 млн куб. метрів природного газу.

На даний час в області розроблено 7 енергоефективних проектів на загальну суму 6,26 млн. гривень з впровадження технологій електричного тепло акумуляційного обігріву та гарячого водопостачання в бюджетних установах та організаціях.

Очікується, що економічний ефект від впровадження даних проектів складе 760,2 тис. гривень в рік.

Дані проекти подані в Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України на конкурсний відбір для їх державної підтримки за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті.

Нагадаємо, що впровадження альтернативних видів палива є одним із завдань, які ставить Президент України перед владою на місцях в контексті реалізації державної програми з енергоефективності.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Реконструкцію житла ...
Наступна новина: На Чернігівщині стартував ...

КОМЕНТАРІ