Розбійний напад на школярку хмельницькі правоохоронці розкрили

Розбійний напад на школярку хмельницькі правоохоронці розкрили "за гарячими слідами"

06.06.13 01:43 0 1384
Раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, звільнившись із в‘язниці, напав на десятирічну школярку.

Сталося це в обласному центрі. Того ранку дівчинка йшла до школи, аж раптом до неї підбіг невідомий чоловік, який був напідпитку. Дорослий дістав ніж, приставив його до горла дитини та почав вимагати віддати мобільний телефон.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили місце перебування підозрюваного та затримали його. Викрадений мобільний телефон та ніж, яким погрожував дитині, також були виявлені та вилучені.

На даний час за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Чоловік кілька місяців тому звільнився із місць позбавлення волі, постійного заробітку не мав, доволі часто випивав. От і цього разу «на справу» пішов під впливом оковитої, проте відчув, що сил на рівного йому чоловіка не вистачить, а повз якраз проходила дівчинка.

Наразі чоловіка перевіряють на причетність до інших кримінальних правопорушень.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Голова ...
Наступна новина: В Одесі міліція затримала ...

КОМЕНТАРІ