У Львові розпочався відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової у вправах з малокаліберної зброї

У Львові розпочався відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової у вправах з малокаліберної зброї

06.06.13 11:55 0 1027
5 червня 2013 року на спортивно-стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у м.Львові урочистою церемонією відкриття розпочався відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової у вправах з малокаліберної зброї.

Прикрасою урочистої церемонії відкриття стали показові виступи студентів Української академії друкарства зі спортивної аеробіки під керівництвом завідувача кафедри фізичного виховання Галини Лапшиної.

Цього року для участі у боротьбі за першість чемпіонату, який є основним національним змаганням сезону 2013 року, до Львова прибуло понад 180 кращих стрільців України,  що представляють збірні команди  16  областей України, АР Крим, м. Києва. У змаганнях беруть участь також і збірні команди Катару та Республіки  Польщі.

За результатами цих змагань буде сформовано остаточний склад національної збірної команди України, що братиме участь в подальшій підготовці та участі у чемпіонаті Європи, що відбудеться в липні 2013 року в  м. Осієк (Хорватія).

Цей чемпіонат проводиться Міністерством молоді та спорту України за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Федерацій стрільби України та Львівської області.

Змагання триватимуть до 11 червня 2013 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові переходять на ...
Наступна новина: Більше 5 тисяч школярів ...

КОМЕНТАРІ