Більше 5 тисяч школярів тренувалися із найкращими спортсменами Рівненщини

Більше 5 тисяч школярів тренувалися із найкращими спортсменами Рівненщини

06.06.13 12:02 0 1095
Це стало можливим завдяки обласному проекту «Розминка від чемпіона». Він тривав майже два місяці. За цей час найвідоміші в краї плавці, легкоатлети, дзюдоїсти, боксери, кікбоксери, волейболісти та веслувальники відвідали 51 школу Рівненщини.

Зокрема, чемпіон України та призер чемпіонату Європи з бейсболу Іван Скринський провів розминку для учнів Гощанського і Радивилівського районів та міста Кузнецовськ. Разом із школярами обласного центру, а також Дубенського та Костопільського районів на уроках фізкультури займався чемпіон світу з кікбоксингу Роман Кроль. Навчальні заклади Сарненщини та Костопільщини відвідала чемпіонка України з пляжного волейболу Валентина Грицюк. А Ілля Шемосюк, чемпіон України з баскетболу, тренував школярів Березнівського та Корецького районів.

Окрім того, показові виступи учням влаштували й представники «Інваспорту». Зокрема, позитивні емоції в дітей викликали танці на візках у виконанні Надії та Івана Сіваків, Наталії Колесової та Андрія Товстого. А чемпіон України з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату Віталій Попок зіграв декілька партій із школярами Костопільщини.

Загалом у проекті «Розминка від чемпіона» взяли участь 26 найкращих представників олімпійських, неолімпійських, паралімпійських та дефлімпійських видів спорту, підсумував директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Микола Петренчук. Він повідомив, що наразі «Розминка від чемпіона» – на літніх канікулах, проте з нового навчального року проект повернеться у шкільні спортзали та спортмайданчики.

Результати весняного етапу розминок переконливо свідчать, що це вдалий спосіб популяризації серед дітей здорового способу життя та заняття спортом, резюмував заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов. Власне, на цьому зосереджена увага в нових соціальних ініціативах Президента України.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львові розпочався ...
Наступна новина: На Рівненщині призначено ...

КОМЕНТАРІ