Чернігів: Товариський матч між посадовцями і журналістами

Чернігів: Товариський матч між посадовцями і журналістами

06.06.13 12:20 0 848
Товариський матч з міні-футболу між командами посадовців та журналістів, присвячений до Дня журналіста, пройшов у Чернігові.

Футбольний матч відбувся на міському стадіоні імені Ю.Гагаріна. Команду чиновників очолив міський голова Олександр Соколов, а журналістів – представник місцевого телеканалу "Дитинець" Юрій Михуля. Першими гол забили працівники ЗМІ, однак у подальшому не змогли протистояти суперникам і матч завершився з рахунком 8:2 на користь працівників місцевого самоврядування й органів державної влади.

Міський голова підкреслив, що журналісти – професіонали у своїй справі, проте у футболі вік їм дозволяє покращувати свою майстерність.

Начальник відділу фізкультури і спорту Чернігівської міськради Олександр Стецько зазначив, що рахунок матчу взагалі не важливий, головне, що гра відбулася. Він оцінив команду журналістів як дуже сильну. О.Стецько також нагадав, що подібний товариський матч з міні-футболу у Чернігові востаннє відбувся у 2003 році, тож нині можна відновити практику зустрічей посадовців і журналістів на футбольному полі.

Команди домовилися наступного разу зіграти у футбол напередодні Дня місцевого самоврядування, але вже у спортзалі, оскільки свято відзначається 7 грудня.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прем'єр-міністр ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ