Найбільш резонансні злочини та події на 06.06.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 06.06.2013 р.

06.06.13 12:33 0 1113
Міністерство внутрішніх справ України

Управління зв’язків із громадськістю

ПРЕС-РЕЛІЗ

про найбільш резонансні злочини та події

на 06.06.2013 р.

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 13520 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4414 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 596 дорожньо-транспортних пригод, в яких 8 осіб загинули та 85 травмовано.

У місті Первомайську Луганської області на подвір’ї покинутого домогосподарства знайдено мертвим з різаною раною шиї 40-річного місцевого жителя. У результаті проведення слідчих дій затримано 35-річного раніше судимого жителя цього ж міста. Попередньо встановлено, що він на початку травня цього року на вказаному подвір’ї під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв розбитою пляшкою вбив потерпілого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Івано-Франківську 25-річний житель Рахівського району Закарпатської області перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у квартирі за місцем тимчасового проживання своєї 17-річної співмешканки, заподіяв ножове поранення грудей останній, після чого намагався покінчити життя самогубством заподіявши собі ножове поранення живота. Обох госпіталізовано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Запоріжжі в результаті проведення слідчих дій затримано 26-річного іноземного громадянина. Попередньо встановлено, що він на вулиці вказаного міста, шляхом вільного доступу, з автомобіля 65-річного пенсіонера, відкрито викрав 2 тис. гривень (вилучено). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 КК України (грабіж).

У місті Черкасах у результаті проведення слідчих дій затримано 32-річного іноземного громадянина, у якого вилучено 5 мл ацетильованого опію. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

На Івано-Франківщині відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно завідуючого травматологічного відділення однієї з центральних районних лікарень. Він вимагав 1 тис. доларів США неправомірної вигоди від жителя Богородчанського району, за сприяння йому в отриманні другої групи інвалідності. Лікаря затримано під час отримання частини неправомірної вигоди в сумі 800 доларів США.

Контакти: 254-75-24, факс 256-11-01

mvsinfo@mvsinfo.gov.ua

www.mvs.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Латвія готова стати 18-м ...

КОМЕНТАРІ