Великі сільськогосподарські підприємства Волині зацікавлені у співпраці з молодими спеціалістами

Великі сільськогосподарські підприємства Волині зацікавлені у співпраці з молодими спеціалістами

06.06.13 13:29 0 1214
Великі сільськогосподарські підприємства Волині зацікавлені у співпраці з молодими спеціалістами. Тому для випускників ВУЗів: ветеринарів, агрономів, інженерів, створюють комфортні умови для проживання, роботи, дозвілля. Їм виплачують хорошу заробітну плату та надають можливість працювати за новітніми технологіями.

Зокрема, молода сім’я Петришин працює у фермерському господарстві ТзОВ «Городище» (Луцький район), керівником якого є Анатолій Никонюк. Подружжя працює ветеринарними лікарями і роботи вистачає, адже в господарстві утримується 1793 голів великої рогатої худоби, 897 свиней та 38 коней. «Часом немає коли вгору глянути», - кажуть спеціалісти.

«З Анатолієм Никонюком зустрілися у березні цього року на робочій зустрічі випускників Львівського університету ветеринарної медицини імені С.З. Гжицького та керівників агроформувань, яка відбулася за сприяння облдержадміністрації. Нас одразу ж запросили працювати у господарство. Створили усі умови», - розповідають молоді ветеринари. А нещодавно підприємство надало родині Петришин житло та автомобіль.

«Ми постійно допомагаємо та підтримуємо своїх спеціалістів. У нас працює багато молоді, крім того зараз у господарстві на практиці знаходиться більше 20 чоловік. Найближчим часом плануємо зробити реконструкцію будинку на три квартири для молодих фахівців» - наголосив керівник господарства «Городище».

Святослав Карбовський, який очолює СГ ТОВ «Лище» Луцького району, також дбає про добробут своїх працівників. Так, молодим спеціаліста С.Гордійчуку надали житло, а Т.Тимощуку – автомобіль. Обидва є випускниками Львівського університету ветеринарної медицини та працюють за спеціальностями.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Не буває Луцької ...
Наступна новина: На Житомирщині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ