За високі досягнення у службовій діяльності та спорті відзначили працівників кримської міліції

За високі досягнення у службовій діяльності та спорті відзначили працівників кримської міліції

06.06.13 15:09 0 928
Завдяки високому професіоналізму, оперативності та майстерності, проявлених під час виконання службових обов'язків, співробітники керченської міліції затримали 25-річного місцевого жителя, підозрюваного у скоєнні двох вбивств та крадіжки з магазину. Метою приватного підприємця, який займався установкою вікон, була нажива.

На сьогоднішній день підозрюваний заарештований, йому інкримінуються діяння, передбачені ч. 2 ст. 115 Кримінального Кодексу України - умисне вбивство, і ч. 3 ст. 185 КК України - крадіжка. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

За розкриття особливо тяжкого злочину начальник ГУМВС України в Автономній Республіці Крим генерал-майор міліції Михайло Слєпаньов в урочистій обстановці у присутності керівництва кримської міліції нагородив грошовою премією старшого оперуповноваженого відділу карного розшуку Керченського міськуправління міліції капітана міліції Сергія Миронова.

Крім того, премії стали нагородою і для інспекторів патрульної служби батальйону патрульної служби при Сімферопольському міському управлінні міліції сержанта міліції Костянтина Куліша та сержанта міліції Артура Скребця, які 22 травня по «гарячих слідах» в найкоротший термін затримали 28-річного жителя Білогірського району, підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину.

За досягнення високих спортивних результатів та вагомий особистий внесок у спортивне життя міліції, а також у зв'язку із заняттям I місця на Чемпіонаті України з кікбоксингу дільничний інспектор міліції Керченського міського управління старшина міліції Антон Гайворонський був нагороджений грошовою премією з врученням знака та посвідчення Майстра спорту України.

Начальник Головного управління генерал-майор міліції Михайло Слєпаньов подякував правоохоронцям за сумлінне виконання службових обов'язків з охорони громадського порядку, високий професіоналізм, наполегливість і пильність під час несення служби та побажав подальших перемог та успіхів, як на службі, так і спорті.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: План виконання робіт ...
Наступна новина: Заваров: "Збірна України ...

КОМЕНТАРІ