Івано-Франківщина: позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Спортивно-оздоровчий комплекс «Смерічка» урочисто відкрив І-у оздоровчу зміну

Івано-Франківщина: позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Спортивно-оздоровчий комплекс «Смерічка» урочисто відкрив І-у оздоровчу зміну

06.06.13 15:40 0 1006
06 червня заступник голови обласної державної адміністрації Роман Іваницький відвідуючи з робочою поїздкою позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Спортивно-оздоровчий комплекс «Смерічка», що належить до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (с. Микуличин Яремчанської міської ради) взяв участь у офіційному відкритті першої оздоровчої дитячої зміни.

В цьому закладі під час першої зміни оздоровлюються 300 дітей віком 7-16 років, в тому числі які потребують соціальної уваги та підтримки. Окрім дітей з Івано-Франківської області, під час цієї зміни оздоровлюються і діти з однієї з гімназій міста Києва.

Вітаючи, присутніх зі стартом цьогорічної оздоровчої кампанії, Роман Іваницький наголосив, що «виконуючи відповідні доручення Глави Держави, Уряду України місцеві органи виконавчої влади спільно з керівниками закладів роблять все для того, щоб оздоровлення дітей було якісним та безпечним, щоб діти, перебуваючи в оздоровчих закладах мали належні умови для творчого, інтелектуального, культурного і фізичного розвитку».

Після, офіційного відкриття зміни, заступник голови облдержадміністрації Р. Іваницький ознайомився з умовами перебування дітей у закладі, їх культурно-масовими, спортивними заходами, що проводитимуться в період оздоровлення.

Довідково

Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Спортивно-оздоровчий комплекс «Смерічка», належить до державної форми власності і належить Прикарпатському національному університету імені Василя Стефаника. Заклад розрахований на одночасне перебування 320 дітей.

«Смерічка» має відповідну матеріально-технічну базу для організації оздоровлення дітей, педагогічних, медичних працівників.

Директор закладу Соя Микола Михайлович, м.т. 050-373-09-16.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині газета ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ