На Івано-Франківщині атестати зрілості отримали підопічні стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування Долинського району

На Івано-Франківщині атестати зрілості отримали підопічні стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування Долинського району

06.06.13 15:53 0 804
На виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти-майбутнє України" щодо соціального захисту дітей-інвалідів 5 червня керівник апарату районної державної адміністрації Катерина Олійник та заступник голови районної ради Микола Гуцуляк взяли участь у врученні атестатів зрілості про повну середню освіту підопічним стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Долинського району інвалідам-дитинства І групи Володимиру та Івану Височанським 1982 та 1987 років народження, які навчались за індивідуальною навчальною програмою.

Документи про загальну середню освіту вручив випускникам директор загальноосвітньої вечірньої змінної школи ІІ-ІІІ ступенів Любомир Сверида.

Гості свята побажали випускникам міцного здоров’я, оптимізму та успіхів у житті.

Отець Василь Курус відправив молебень за здоров’я та поблагословив присутніх.

За сприяння голови районної державної адміністрації Сергія Плотнікова з нагоди закінчення школи та добрі успіхи в навчанні брати Височанські відвідають туристичний комплекс «Буковель», а директор стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Долинського району Зеновій Мандрик та голова Асоціації інвалідів Долинщини Іван Рибальченко вручили юнакам пам’ятні подарунки.

Вихованці Старомізунської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів подарували присутнім музичні вітання.

Довідково

Іван та Володимир Височанські уродженці с.Розточки Долинського району навчались в місцевій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, але в підлітковому віці захворіли на децебральний параліч з ускладенням. Круглі сироти.

Відповідно до розпорядження районної державної 17.09.2010 року №385 «Про створення комісії з питань звільнення громадян від плати за соціальні послуги, які надаються стаціонарним відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Долинського району» перебувають на обслуговуванні в стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Долинського району.

За сприяння стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Долинського району юнакам створили відповідні умови для навчання та відпочинку.

У вільний від навчання час Володимир та Іван малюють, складають кросворди, грають в шашки та шахи, спілкуються з ровесниками в інтернет-мережі.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Рівненщині заробили ...

КОМЕНТАРІ