В Луцьку палац урочистих подій потребує серйозного ремонту

В Луцьку палац урочистих подій потребує серйозного ремонту

06.06.13 17:27 0 962
Про це говорили міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступник міського голови Лариса Соколовська, заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк, начальник управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Луцького міського управління юстиції Тамара Калинович під час виїзної наради.

Палац урочистих подій почав функціонувати з 1985 року. За цей час приміщення постійно підремонтовували. Однак, нині воно потребує серйозного ремонту. Зокрема, на фасаді обсипається штукатурка, протікає дах, потребують ремонту східці. Учасники наради оглянули приміщення та піднялися на дах.

Тамара Калинович зазначила, що в одному із залів у дощ працівники змушені ставити тазики та каструлі, бо тече зі стелі. Також в одному із залів є проблеми із опаленням. Зараз і відвідувачів стало на багато менше, адже вигляд скажімо прямо жахливий. А раніше від відвідувачів не було відбою. В мережі інтерент раніше можна було знайти на дошках їх оголошення і цілу купу хороших відгуків, а тепер лише скарги.

Микола Романюк зауважив, що, в першу чергу, необхідно зробити дах. Крім того, за його словами, необхідно привести в порядок сходи та центральний вхід. Буде частково оновлено і фасад, адже там почала обвалюватися штукатурка.

Під час наради було прийнято рішення, що в Палац урочистих подій виїдуть спеціалісти міської ради, які визначаться із об’ємами робіт та підрахують, скільки на це все необхідно коштів.

«Хотілося б і в приміщенні зробити ремонт, який давно не проводився, але треба розділити це на два етапи, бо коштів ні у держави, ні у міста на все відразу не вистачить», – зазначив міський голова Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Офіційно: банк "Надра" - ...
Наступна новина: В Луцьку на вулиці ...

КОМЕНТАРІ