Діти з особливими потребами регіону візяли участь у Всеукраїнському фестивалі творчості дітей з функціональними обмеженнями «Повір у себе»

Діти з особливими потребами регіону візяли участь у Всеукраїнському фестивалі творчості дітей з функціональними обмеженнями «Повір у себе»

06.06.13 17:39 0 962
Обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі - ОЦСССДМ) в рамках співпраці з Івано-Франківською громадською обласною асоціацією інвалідів «Союз організації інвалідів» скерував для участі у І-му Всеукраїнському фестивалі творчості дітей з функціональними обмеженнями “Сяйво дитинства” 5 дітей з особливими потребами, віком до 16 років, з Галицького, Рожнятівського, Тисменицького районів та міста Івано-Франківська. Ці діти були лауреатами XIV-го обласного фестивалю творчості дітей з функціональними обмеженнями «Повір у себе», який щорічно організовує ОЦСССДМ.

Юні таланти показали свої обдарування у декоративно-прикладному, декламаційному та музичному мистецтві. Також діти і матері, які їх супроводжували, мали можливість безкоштовно відвідати атракціони, побувати на екскурсії в Меджибізькій фортеці, а також подивитись театралізовану лялькову виставу і благодійний концерт.

Всім учасникам фестивалю вручено дипломи та подарунки.

В рамках роботи з творчо обдарованими дітьми планується поїздка 5 дітей-інвалідів, які також стали переможцями обласного фестивалю «Повір у себе», у МДЦ «Артек» влітку 2013 року.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на вулиці ...
Наступна новина: На Львівщині 7 червня 2013 ...

КОМЕНТАРІ