Олексій Кайда звернувся до гендиректора Державної адміністрації залізничного транспорту України з вимогою відновити рух потягу "Київ – Чоп"

Олексій Кайда звернувся до гендиректора Державної адміністрації залізничного транспорту України з вимогою відновити рух потягу "Київ – Чоп"

06.06.13 17:58 0 1001
Народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олексій Кайда звернувся до генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України Сергія Болоболіна з вимогою відновити руху пасажирського потяга №7 "Київ – Чоп".

"Укрзалізниця в новому графіку руху пасажирських потягів на 2013–2014 роки скасувала курсування пасажирського потяга №7 сполученням Київ – Чоп. Натомість запровадила маршрут потяга "Інтерсіті" сполученням Київ – Тернопіль. До мене надходять численні звернення мешканців Тернопільщини зі скаргами на нововведений маршрут сполученням Київ – Тернопіль у зв'язку зі скороченням кількости зупинок і тим, що потяги вирушають занадто рано або приходять у пункт призначення занадто пізно", – наголосив у зверненні свободівець.

Оскільки такі нововведення негативно позначилися на пересуванні студентів, туристів, представників пільгових категорій та інших користувачів залізницею, народний депутат Олексій Кайда звернувся до директора Укрзалізниці з вимогою відновити рух потяга №7 "Київ – Чоп".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Хмельницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ