Хмельницькі міліціонери викрили хабарника

Хмельницькі міліціонери викрили хабарника

06.06.13 18:04 0 954
Хабар у 2 400 гривень за сприяння в успішному завершенні навчання отримав викладач одного з начальних закладів Ізяславського району.

Працівники управління державної служби боротьби з економічними злочинами Ізяславського РВ УМВС України в Хмельницькій області викрили факт хабарництва посадовою особою під час виконання ним професійних обов‘язків.

Старший майстер вирішив підзаробити за рахунок студента. Сума, яку він забажав та отримав у службовому кабінеті, склала 2 400 гривень. Натомість викладач пообіцяв студенту успішне завершення навчального закладу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або з поєднанням вимаганням хабара), викладачу загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Росії почалися судові ...

КОМЕНТАРІ