З нагоди професійного свята членів обласної організації Національної спілки журналістів України нагородили почесними грамотами ОДА

З нагоди професійного свята членів обласної організації Національної спілки журналістів України нагородили почесними грамотами ОДА

06.06.13 20:14 0 1194
6 червня, з нагоди святкування Дня журналіста в приміщенні готелю «Супутник» відбулось нагородження членів Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Привітала журналістів з професійним святом директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації Ірина Романів.

«Ви не творите матеріально, але від вас залежить багато. хочеться побажати вам сили, наснаги і розуміння, щоб ви творили об’єктивно, не зважаючи на жодні проблеми в суспільстві», – зазначила І.Романів у вітальному слові.

Від імені голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука з нагоди святкування Дня журналіста та високий професіоналізм найпрофесійніші працівники галузі були нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками.

Зазначимо також, з нагоди Дня журналіста стартує обласний щорічний конкурс «Четверта влада» з фондом у 300 тис.грн.

Також привітав журналістів і голова Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України Ярослав Климович, який подякував представникам влади за підтримку та партнерські стосунки, які на є між журналістами та владою.

Були відзначені журналісти, друковані ЗМІ, інтернет ЗМІ: українські (ukr.net, Телеграф). іноземні ("Уфимский Журнал", блог рустема хамитова, Інформаційний канал "Вести", "Комсомольская правда" та інші).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Курилюк: Бути ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ