Ігор Зварич: На Прикарпатті у 2012 році отримано 873,3 тисячі гривень від туристичного збору

Ігор Зварич: На Прикарпатті у 2012 році отримано 873,3 тисячі гривень від туристичного збору

07.06.13 00:51 0 1058
Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Зварич вважає, що «розвиток сільського зеленого туризму займає особливе місце в стратегії розвитку області».

«Серед успішних заходів, реалізованих в Івано-Франківській області, ініціатива з впровадження процедури добровільної категоризації сільських садиб, - наголосив Ігор Зварич. – На відміну від багатьох інших форм бізнесу сільський туризм не потребує великих капіталовкладень, допомагає вирішувати проблеми зайнятості сільського населення, покращувати його добробут. А пропозиції нашої області щодо категоризації садиб сільського зеленого туризму комісією EUROGITIES взяті за основу для створення всеукраїнського стандарту».

Він повідомив, що за період з 2006 по 2013 роки понад 200 садиб пройшли процедуру добровільної категоризації якості послуг. «В області нараховується понад 800 садиб сільського зеленого туризму, від яких у 2012 році було отримано 873,3 тисячі гривень туристичного збору, що на 28% більше у порівнянні з попереднім роком», - уточнив Ігор Зварич.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прикарпаття приймає ...
Наступна новина: На Львівщині руйнування ...

КОМЕНТАРІ