В Тернополі роботу міліції та прокуратури 9 травня 2013 року депутати міськради визнали незадовільною

В Тернополі роботу міліції та прокуратури 9 травня 2013 року депутати міськради визнали незадовільною

07.06.13 01:35 0 918
Інформацію про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території міста Тернополя, дії правоохоронних органів 9 травня 2013 року у Старому парку міста Тернополя заслухали депутати міськради на черговій сесії 6 червня. Начальник Тернопільського міського відділу УМВСУ в Тернопільській області Олександр Хілюк і прокурор міста Віталій Сідоров доповіли про стан справ.

Інформацію доповідачів депутати взяли до відома. Роботу правоохоронних органів 9 травня 2013 року у Старому парку міста Тернополя визнали незадовільною.

Окрім того, створено комісію за участю постійної комісії міськради з питань контролю за використанням комунального майна для оцінки ефективності використання приміщень, які надані в безоплатне користування правоохоронним органам.

Місцеві обранці звернулися до МВ УМВСУ в Тернопільській області та прокурора м. Тернополя щодо належного розслідування кримінального провадження по фактах побиття депутатів. У випадку неналежного розгляду скарг та розслідування кримінальної справи щодо фактів побиття депутатів вирішили внести на розгляд міської ради питання про виключення зі складу виконавчого комітету начальника міського відділу міліції Олександра Хілюка.

Тимчасово, до отримання інформації від МВ УМВСУ в Тернопільській області та прокуратури про розслідування кримінальної справи та скарг депутатів, призупинили фінансування програми «Правопорядок».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі під час ...
Наступна новина: Про відзначення державними ...

КОМЕНТАРІ