Чернівці: Віталій Михайлішин привітав журналістів із професійним святом

Чернівці: Віталій Михайлішин привітав журналістів із професійним святом

07.06.13 02:25 0 973
6 червня, з нагоди Дня журналіста у дворику Ратуші відбулися урочистості. Кращих працівників місцевих друкованих, електронних ЗМІ, працівників радіо та телебачення привітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

«Вашу роботу важко переоцінити, адже саме ви створюєте своєрідний місток між владою і суспільством, саме від вас багато в чому залежать і настрої, і сподівання людей, і порозуміння між усіма членами міської громади, – зазначив керманич міста. – Тож особливо важливими є ваша принциповість та компетентність, ваша увага до дрібниць і вміння оцінювати події масштабно. Щиро вдячний вам за те, що допомагаєте нам зробити життя всієї міської громади комфортнішим, звертаєте увагу влади на важливі деталі, прагнете кращого і вмієте цього досягати».

Віталій Михайлішин вручив журналістам, яких було відзначено за поданням їхніх редакцій, почесні грамоти Чернівецької міської ради. Спілкування між представниками засобів масової інформації та керманичем міста продовжилося у дружній невимушеній атмосфері.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще одна дитяча мрія ...
Наступна новина: На Чернігівщині підведені ...

КОМЕНТАРІ