Правоохоронці Харківщини вилучили 280 кущів коноплі

Правоохоронці Харківщини вилучили 280 кущів коноплі

07.06.13 03:21 0 951
Днями до чергової частини Харківського райвідділу міліції зателефонувала схвильована 42-річна мешканка селища Покотилівка.

Вона попросила правоохоронців прийняти міри стосовно її чоловіка, який влаштував сімейний скандал та погрожував їй фізичною розправою.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Коли правоохоронці прибули на місце події, вони з’ясували, що чоловік став ініціатором чергового конфлікту. В будинку, де мешкає пара, мов «ураган пронісся» – скло в вікнах було побите, меблі - зламані. Поки працівники міліції проводили бесіду з чоловіком, один з правоохоронців запримітив, що в шафі, дверцята якої були відкриті навстіж, лежало п’ять свіжих кущів коноплі.

Як пояснив господар помешкання, дану речовину він зберігав для особистого вживання. В ході подальшого огляду у дворі дебошира правоохоронці виявили ще понад 280 кущів коноплі, а у сараї – 10 грамів висушеної трави. Речовина вилучена та направлена на експертизу.

За даним фактом слідчими органами відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та статтею 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За незаконні операції з нарковмисними рослинами чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі міліціонери ...
Наступна новина: В Одесі викрили у ...

КОМЕНТАРІ