Тарас Яковлев бере участь у конференції «Сталий енергетичний розвиток малих та середніх міст України: сучасний стан та перспективи»

Тарас Яковлев бере участь у конференції «Сталий енергетичний розвиток малих та середніх міст України: сучасний стан та перспективи»

07.06.13 10:25 0 978
6-7 червня у м. Долина (Івано-Франківська область) відбувається конференція «Сталий енергетичний розвиток малих та середніх міст України: сучасний стан та перспективи» та Загальні збори Асоціації «Енергоефективні міста України». Серед запрошених гостей – представники органів центральної виконавчої влади, донорських структур та міжнародних організацій, посольств, громадських організацій, міст-членів Асоціації «Енергоефективні міста України», а також практикуючі експерти і консультанти.

Участь у роботі конференції беруть заступник міського голови Тарас Яковлев та начальник відділу з енергозбереження управління економіки міської ради Костянтин Патракеєв.

Під час конференції розглянуть питання про багаторівневе урядування та систему енергоменеджменту як основу успішного втілення Угоди мерів; проблеми та перспективи сталого енергетичного розвитку малих та середніх міст; енергетичні агенції та їх роль у впровадженні енергоефективних заходів в містах; правління та планування енергетичного розвитку територій.

На Загальних зборах Асоціації звітуватимуть про роботу у минулому році, плануватимуть на наступний. Також відбудуться вибори президента та віце-президента Асоціації.

Відділ з енергозбереження управління економіки міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ