Суд виніс вирок двом подругам за крадіжку

Суд виніс вирок двом подругам за крадіжку

07.06.13 12:30 0 994
Дві жінки, що мешкають у Валківському районі на Харківщині, відправилися до тюрми за те, що у вільний від сімейних турбот час, обікрали дачний дім.

Так, в листопаді 2012 року, давні приятельки, одній з яких виповнився 41 рік, а іншій – 59, вирішили обчистити домоволодіння своїх сусідів. Недовго думаючи, жіночки перелізли через паркан та проникли до чужої оселі. Одна з подруг одразу взяла справу до своїх рук, вказуючи іншій, які саме речі необхідно викрасти. Увагу злодійок привернули вироби з металу та залізні запчастини. Всього вони викрали майна на загальну суму близько 5,5 тисяч гривень. Поцуплені речі зловмисниці перекинули через паркан до двору однієї з жінок та з місця події зникли.

Згодом під час судового засідання вони поясняли, що в скоєному розкаюються, а на злочин їх спонукало тяжке матеріальне становище. Обидві жінки ніде не працюють, а їх чоловіки зловживають спиртними напоями. Вкрадені залізні запчастини вони намагалися продати, за цим заняттям і застали зловмисниць працівники міліції.

Незважаючи на те, що подруги раніше не притягалися до кримінальної відповідальності, суд визнав їх винними за частиною 3 статті 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) та призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі кожній з відбуванням покарання у кримінально–виконавчій установі закритого типу.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська міліція ...
Наступна новина: У Черкасах велопатрулі ...

КОМЕНТАРІ