У Черкасах велопатрулі допомагають слідкувати за безпечним відпочинком громадян

У Черкасах велопатрулі допомагають слідкувати за безпечним відпочинком громадян

07.06.13 12:36 0 977
Щороку на території України проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «Берег». Вони спрямовані на зміцнення правопорядку, забезпечення безпеки громадян, зокрема дітей, в місцях масового відпочинку та оздоровлення, попередження та припинення правопорушень. Особлива увага приділяється забезпеченню громадського порядку в приміських, лісопаркових зонах, на пляжах та у місцях масового відпочинку громадян.

Для проведення операції в Черкаській області протягом доби задіювалося близько 750 працівників міліції, а патрулювати відведені території їм допомагали 173 представники громадських формувань. Така співпраця є результативною і принесла позитивні результати: протягом періоду проведення операції було затримано 709 осіб, відносно яких складено адміністративні протоколи, та викрито 58 кримінальних правопорушень, скоєних на вулицях та інших громадських місцях.

Забезпечували безпеку громадян не лише піші та автопатрулі, а й правоохоронці зі спеціальними транспортними засобами – велосипедами. Велопатруль є набагато мобільнішим у місцях відпочинку людей, адже на велосипеді працівник міліції зможе проїхати там, де це неможливо зробити автомобілем. Форменний одяг співробітників батальйону патрульної служби, які задіювалися у таких патрулях, помітно відрізнялися від звичного синього: правоохоронці були одягнені у сірі футболки з шевронами та написати «Міліція», в темні джинси та темні кросівки. Така форма зручніша і дає більшу свободу рухів працівникові міліції.

На проведених заходах робота співробітників міліції не завершується, охорона громадського порядку в місцях відпочинку громадян буде проводитися і надалі.

СЗГ УМВС України

в Черкаській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд виніс вирок двом ...
Наступна новина: На охорону громадського ...

КОМЕНТАРІ