Сиріт з

Сиріт з "Рідного дому" правоохоронці одягнули у кольорові вишиванки

07.06.13 12:55 0 953
У межах соціального проекту «Кольорова вишиванка» правоохоронці Львівщини спільно з файним радіо «FM Галичина», фірмою-виробником вишиванок «Скиба» та сайтом міста Львова 032.ua організували та провели розважальні заходи для вихованців сиротинця «Рідний дім».

Культурна програма розпочалась з урочистого привітання діток. Троє переможців акції та вихованці сиротинцю отримали в якості пам’ятного подарунку - вишиванки.

Наступним у розважальній програмі був перегляд мультфільму у кінотеатрі «Кінопалац», після завершення якого малечу пригостили смачною італійською піцою.

Фінальною зупинкою шньої подорожі до Львова став аквапарк, де у розпорядженні дітей були водяні гірки, басейни, фонтани та інші водні атракціони.

Вихователь сиротинцю «Рідний дім» Ольга Іванівна Фізяр, яка вже 13 років працює з малечею, радила і надалі провадити подібні акції, які зігрівали би душі. «Дітки дуже довго пам’ятатимуть про цей день, адже кожен візит гостей до «Рідного дому» - це велике свято для малечі. Радіють дітки і запрошенням до Львова», - сказала пані Ольга.

Своїми враженнями від побаченого поділився вихованець «Рідного дому» 8-річний Олежик. « для мене і моїх друзів міліція організувала дуже цікавий день. Ми побували у Львові, побачили багато цікавого. Я побачив мультик «Епік», про який чув від товаришів. Також мене смачно погодували і дозволили покупатися в «Аквапарку». Хочу, щоби такі дні відбувалися у нас дуже часто», наголосив хлопчик.

Втомлені, однак щасливі та повні вражень дітки поїхали додому.

«Керівництво ГУМВС України у Львівській області вже багато років опікується цим сиротинцем, проводить чимало різноманітних заходів. Дякуємо співорганізаторам за підготовку та проведення цього дитячого свята. Адже у малечі не повинно бути нещасливого дитинства і за це маємо відповідати ми - дорослі. Хочемо, щоби діти знали, що ми їх любимо та пам’ятаємо про них», - зазначила керівник прес-служби міліції Львівщини Світлана Добровольська.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Миколаєві викрили ...
Наступна новина: Міліція Одещини затримала ...

КОМЕНТАРІ