Правоохоронці Донецька затримали злочинну групу, що погрожувала родині розправою

Правоохоронці Донецька затримали злочинну групу, що погрожувала родині розправою

07.06.13 13:13 0 980
Співробітниками Донецького міського управління міліції затримана група осіб, які впродовж місяця тероризували сім'ю водія-далекобійника, вимагаючи в нього гроші за «забезпечення безпеки бізнесу».

Все відбувалося, як у лихі 90-ті. У травні 32-річному донеччанину група молодих людей «запропонувала» свої послуги з забезпечення «даху». В разі відмови рекетири нового часу погрожували чоловікові і його сім'ї фізичною розправою, а також грозилися ліквідувати його бізнес та спалити автомобіль.

Зловмисники діяли зухвало, жорстоко. Поки годувальник знаходився в рейсі, вони приходили до нього в будинок вночі, тероризували дружину з малолітньою дитиною.

Доведений до безвихідності, чоловік був змушений звернутися до органів внутрішніх справ.

В результаті низки оперативних заходів злочинна група затримана при передачі коштів. Чинячи опір, один з членів групи наніс тілесні ушкодження співробітникові міліції, у зв'язку з чим було застосовано спецзасіб.

Наразі всі члени злочинної групи затримані. Відкрито кримінальне провадження за ч.2. ст.189 КК України (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Прес-служба Донецького МУ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Херсонські міліціонери ...
Наступна новина: Каспаров вирішив наразі не ...

КОМЕНТАРІ