У Луцьку буде «Міст кохання»

У Луцьку буде «Міст кохання»

07.06.13 20:45 0 979
Міський голова Микола Романюк провів виїзну нараду за участю відповідних служб щодо продовження робіт благоустрою прибережної зони річки Сапалаївка.

Він наголосив, що у минулому році розчищено частину річки Сапалаївка, і це дало хороший результат. Раніше всю територію довкола річки навесні підтоплювало, зокрема, дитячу залізницю. Цьогоріч такого уже не було. Микола Романюк зауважив, що розчистку р. Сапалаївка необхідно продовжувати аж до Теремнівських ставків. Також потрібно провести розчистку самих ставків і замінити шлюз.

Нині ж планують облаштувати невелику територію вздовж річки Сапалаївка в районі торгового центру «Сіті-Парк». Учасникам наради було представлено проект та поінформовано про роботи, які заплановано здійснити. Зокрема, тут облаштують вело- та роледоріжки, скейтпарк, встановлять лавочки, зроблять освітлення. Також у нашому місті буде свій «Міст кохання», де молоді пари зможуть вішати замки в знак міцності свого кохання.

Радник міського голови Борис Сорока зазначив, що біля «Сіті-Парку» буде встановлено шлюз, завдяки цьому утвориться невеличкий ставочок, на якому встановлять будиночки для птахів.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що тут облаштують прекрасне місце для відпочинку та проведення дозвілля. Він зауважив, що раніше тут були чагарники та сміття. Однак, знайшовся інвестор, який виявив бажання привести це місце у належний стан. Микола Романюк зазначив, що тут молоді люди зможуть кататися на велосипедах, роликах, скейтах. Сюди зможуть приходити мешканці всього міста.

Він наголосив, що хотів би, аби побільше таких інвесторів було у Луцьку. А міська влада, у свою чергу, готова їм всіляко сприяти.

Усі роботи на цій території планують завершити до Дня Незалежності.

Микола Романюк закликав усіх активізувати діяльність та спільними зусиллями надати цьому місцю гарного вигляду.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Графіті: засіб ...
Наступна новина: Чергова перемога Луцької ...

КОМЕНТАРІ