Прем’єр-міністр України Микола Азаров: Учителі вчасно отримають відпускні

Прем’єр-міністр України Микола Азаров: Учителі вчасно отримають відпускні

07.06.13 21:10 0 1269
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив керівникам облдержадміністрацій забезпечити своєчасну та в повному обсязі виплату відпускних учителям. Відповідне доручення Глава Уряду озвучив на нараді з місцевими керівниками.

«У нас ніколи не було проблем із своєчасною виплатою відпускних учителям. Не має бути її і зараз. Якщо виникають якісь проблеми, оперативно вирішуйте їх разом із Міністерством фінансів. При необхідності звертайтеся особисто до мене. Це питання має бути чітко вирішене», - сказав Микола Азаров, звертаючись до учасників наради.

Водночас Прем'єр-міністр підкреслив, що за кілька тижнів в Україні розпочнеться збирання зернових, і закликав місцевих керівників ретельно підготуватися до цієї роботи, а також розпочати підготовку до осінньо-польової кампанії.

Він також доручив розпочати підготовку до опалювального періоду та забезпечити своєчасний розрахунок за електроенергію та газ.

Микола Азаров додав, що за прогнозами в поточному році Україна матиме гарний урожай. «У нас непогані прогнози на урожай, тому наше завдання - максимально використовувати всі засоби для його збирання», - підсумував Глава Уряду

 

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вперше в Луцьку люди з ...
Наступна новина: На Волині завдяки сприянню ...

КОМЕНТАРІ