Микола Азаров: Митний союз - це нова реалія традиційного для України ринку

Микола Азаров: Митний союз - це нова реалія традиційного для України ринку

07.06.13 21:23 0 1272
 

Митний союз – це нова реалія традиційного для України ринку. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів.

Він нагадав, що 31 травня 2013 року у Мінську відбулось засідання глав урядів держав СНД, під час якого на доручення Президента України було підписано Меморандум про поглиблення взаємодії між Євразійською економічною комісією і Україною.

«Таким чином, ми реалізували достатньо довгий і складний переговорний процес щодо формату відносин України з Митним союзом Росії, Білорусі й Казахстану», - зауважив Микола Азаров.

Водночас він наголосив: «Митний союз – це нова реалія традиційного для України ринку. Надзвичайно важливого ринку, на який припадає приблизно 40%, або 63 мільярди доларів зовнішнього товарообігу нашої держави».

За словами Глави Уряду, Україна у країни Митного союзу постачає труби, залізничні рейки, вагони, космічну техніку, електротехнічні вироби, авіаційні двигуни, сільськогосподарську продукцію тощо і втрачати такий ринок неприпустимо.

 

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ

 

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ