На Волині усі 469 поштових відділень працюватимуть у рамках реалізації проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту»

На Волині усі 469 поштових відділень працюватимуть у рамках реалізації проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту»

07.06.13 21:48 0 994
На Волині усі 469 поштових відділень працюватимуть у рамках реалізації проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Про стан його впровадження йшлося на урядовому селекторі під головуванням Віце-прем’єр-міністра України О.Вілкула.

Участь в роботі всеукраїнської селекторної наради взяли голова облдержадміністрації Борис Клімчук, його перший заступник Олександр Башкаленко.

Проект «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» реалізується в Україні для того, щоб громадяни мали можливість отримати спрощений доступ до адмінпослуг, зокрема оформлення пенсії чи субсидії, через Укрпошту.

Нагадаємо, 16 квітня ц.р. між Волинською дирекцію УДППЗ та облдержадміністрацією підписано Меморандум про взаємне співробітництво у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг.

Про взаємодію та співпрацю з поштовиками свідчать підписані регламенти з усіма районними державними адміністраціями.

Наразі уже 40 відділень надає 18 адміністративних послуг. У планах червня – ще 30. Першими у цій роботі є Старовижівський та Любешівський райони. До кінця третього кварталу всі поштові відділення надаватимуть адмінпослуги.

У рамках цього проекту працівники «Укрпошти» у відділені чи вдома допоможуть людям оформити звернення та запити, а також відправити їх у необхідні інстанції, а після вирішення питання – видадуть необхідні документи на руки, в тому числі, з доставкою додому.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ