У Львові відбудеться Міжнародний навчально-методичний семінар «Слухай, вчися і говори»

У Львові відбудеться Міжнародний навчально-методичний семінар «Слухай, вчися і говори»

07.06.13 22:50 0 1260
З 11 до 15 червня в приміщенні Львівської санаторної загальноосвітньої школи № 1 (вул. Остроградських, 1) відбудеться Міжнародний навчально-методичний семінар «Слухай, вчися і говори» за участю провідного спеціаліста у педіатричній реабілітації, сурдопедагога Вікторії МакДонелл (Австралія).

Співорганізаторами цього семінару є Західноукраїнська громадська організація осіб з вадами слуху «Безмежний діалог», департамент з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації, Національна Асамблея інвалідів України, Центр слухомовної реабілітації НВП «ВАБОС» та КОХЛЕАР (Німеччина).

Зазначимо, що семінар призначений для вчителів загальноосвітніх та спеціальних закладів освіти м. Львова та області, вихователів дошкільних установ, сурдопедагогів, логопедів, психологів, а також батьків нечуючих дітей.

Довідка:

Західноукраїнська громадська організація осіб з вадами слуху та їх родин «Безмежний діалог» розпочала свою діяльність у 2004 році. Головною метою організації є здійснення діяльності, яка спрямована на реабілітацію родин та інтеграцію дітей з вадами слуху в чуюче середовище.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ