На Хмельниччині активно ведеться будівництво пожежного депо

На Хмельниччині активно ведеться будівництво пожежного депо

07.06.13 23:40 0 1451
Хмельницький – обласний центр та найбільше місто краю, де проживає понад 260 тис чоловік. Розширення території забудови та інтенсивність будівництва призвели до збільшення в рази радіусу виїзду оперативно-рятувальних підрозділів ДСНС до місця виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій. У разі біди хмельничанам, які проживають у північних мікрорайонах обласного центру, доводиться чекати, поки пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС будуть добиратися центром міста з інших мікрорайонів.

Відтак з метою зменшення часу прибуття до місця виклику у Хмельницькому за ініціативи Головного управління ДСНС та всебічної підтримки з боку міського голови Сергія Мельника, членів виконавчого комітету та депутатського корпусу Хмельницької міської ради коштом міського бюджету активно ведуться роботи по будівництву пожежного депо. На даний час завершуються будівельно-монтажні роботи по влаштуванню покрівлі адміністративної будівлі. Розпочато монтажні роботи по зведенню конструкцій гараж-стоянки. Прокладені інженерні мережі, електропроводка.

Безперечно, відкриття потужного пожежно-рятувального підрозділу суттєво пришвидшить прибуття підрозділів до місця пожежі та якісно покращить реагування на надзвичайні ситуації у досі незахищених мікрорайонах міста.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ