Сергій Рижук: «Звернення кожного жителя нашої області є важливим і потребує вирішення!»

Сергій Рижук: «Звернення кожного жителя нашої області є важливим і потребує вирішення!»

08.06.13 08:23 0 931
На цьому акцентував голова облдержадміністрації Сергій Рижук, аналізуючи питання, розглянуті під час особистого прийому громадян, що відбувся 7 червня. Основні проблеми, з якими жителі зверталися до очільника області цього разу, насамперед пов’язані з забезпеченням житлом, наданням послуг із комунального господарства, земельними питаннями та працевлаштуванням.

Так, керівник області заповзявся найближчим часом вирішити питання щодо забезпечення житлом ветерана Великої Вітчизняної війни, інваліда І групи, жителя Бердичівського району, котрий протягом тривалого часу змушений постійно поневірятися в арендованих помешканнях. «На придбання квартири у місті Бердичеві вже фактично є необхідна сума коштів – залишилися лише процедурні питання», – пояснив Сергій Рижук.

Також Сергій Миколайович пообіцяв допомогти у завершенні газифікації села Головешка Житомирського району, на що необхідно близько 50 тис. грн.

У загальнодержавному рейтингу Житомирщина займає 10-те місце за рівнем виконання бюджету. Так, за півроку від перевиконання обласного бюджету очікується додатково майже 25 млн грн вільних залишків. Голова облдержадміністрації Сергій Рижук зазначив, що ці кошти будуть спрямовані передусім на соціальну сферу та модернізацію матеріально-технічної бази дорожніх організацій. «Протягом трьох останніх років кошти від вільних видатків спрямовувалися передусім на три галузі – охорона здоров’я (створення сучасної діагностичної бази, перинатального центру, розвиток інтернатних установ), довкілля (за темпами відновлення роботи дошкільних навчальних закладів Житомирщина нині є лідером серед інших регіонів України), будівництво соціальних об’єктів, а також частково на газифікацію населених пунктів у районах області. Цього разу кошти будуть спрямовані передусім на розвиток в області комунальної установи „Центр екстреної медичної допомоги та медицина катастроф“ обласної ради та дорожнє будівництво», – пояснив посадовець.

Крім того, зі слів Сергія Рижука, значно покращилася ініційована Президентом України робота з налагодження партнерства органів державної влади з структурами приватного бізнесу: «Завдяки цьому вдається скоординовувати інтереси бізнесових кіл щодо надання допомоги державі».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ