У власність територіяльної громади Львова передано ще один гуртожиток

У власність територіяльної громади Львова передано ще один гуртожиток

08.06.13 13:25 0 900
Нині на засіданні виконкому Львівської міськради у власність територіяльної громади Львова від ВАТ "Будівельно-монтажне підприємство побуту" було прийнято гуртожиток, що розташований за адресою: вул. Зелена, 253. Про це 7 червня 2013 року повідомив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василь Горон.

Свободівець нагадав, що 11 квітня цьогоріч під час сесії Львівської міськради він зачитав звернення до міського голови Львова з приводу проблемної ситуації, яка склалася навколо передачі в комунальну власність міста гуртожитку за адресою: вул. Зелена 253.

"Використовуючи затримку в процесі передачі гуртожитку у власність міста балансоутримувач вирішив спекулювати довкола цієї проблеми: узгодив із директором департаменту містобудування міськради надбудову ще двох поверхів, що створило соціяльну напругу серед 117-ти жителів гуртожитку. Мешканці звернулися до мене як депутата цього мажоритарного округу з проханням втрутитися в конфліктну ситуацію. Впродовж останніх 2-х місяців я ініціював численні наради щодо цієї проблематики, що дозволило не тільки переламати затяжний процес передачі гуртожитку, але й розв'язати проблему щодо подачі тепла у гуртожиток шляхом передачі прибудинкової котельні на баланс міста", – розповів Василь Горон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині визначено ...
Наступна новина: На Львівщині городоцький ...

КОМЕНТАРІ