На Львівщині городоцький "Сокіл" провів вишкільний табір

На Львівщині городоцький "Сокіл" провів вишкільний табір

08.06.13 13:31 0 1279
Городоцький осередок молодіжної громадської організації "Сокіл" за підтримки голови місцевої районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", депутата Львівської обласної ради Галини Пирч провів вишкільний табір для близько 30 дітей зі шкіл міста Городка та сіл Мшана й Заверещиця. Два дні хлопці і дівчата жили за таборовим розпорядком.

Традиційно день розпочинався з руханки, молитви та виконання Державного славня. На вишколі діти прослухали лекції з історії України, зокрема про минуле й сучасність товариства "Сокіл", про Українських Січових Стрільців, ОУН–УПА, а також лекції з таборування, мандрівництва, співання та впоряду.

Але найбільше таборовики чекали на спортивну гру "Стежками героїв" (з елементами теренової гри), основними етапами якої було подолання смуги перешкод з наступними зупинками на опорних пунктах, де капітани мали відповісти на запитання з попередньо прослуханих лекцій. Після запеклої боротьби усі учасники отримали заохочувальні подарунки, а команда переможців – найкращу за мірками таборового життя нагороду – кількох банок згущеного молока. Завершився табір вечірньою ватрою.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ