Керівництво Рівненщини привітало обласну організацію Української спілки ветеранів Афганістану з ювілеєм

Керівництво Рівненщини привітало обласну організацію Української спілки ветеранів Афганістану з ювілеєм

08.06.13 13:56 0 1326
В урочистих зборах з нагоди 25-річчя від дня заснування взяли участь голова облдержадміністрації Василь Берташ та голова облради Юрій Кічатий. Вітаючи ветеранів-афганців із ювілеєм, Василь Берташ подякував їм за активну життєву позицію, небайдужість та постійний конструктивний діалог. «Як результат, в 2011 році підписана трьохстороння угода, а це стратегія нашої подальшої співпраці. Аналогічні угоди підписано і в районах області. Погодьтеся, що за цей час нам з вами вдалося чимало зробити. Сподіваюся, що подальша співпраця буде ще більш результативною», - зазначив очільник краю. Окрім привітань, активісти обласної організації отримали від влади почесні грамоти, пам’ятні знаки та цінні подарунки.

У свою чергу голова Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький вручив Василю Берташу медаль Української спілки ветеранів Афганістану «За заслуги» II ступеня, а Юрію Кічатому - медаль Української спілки ветеранів Афганістану «За заслуги» IIІ ступеня.

Довідково: на підтримку статутної діяльності РОО Української спілки ветеранів Афганістану у 2012 році з обласного бюджету виділено 55 тисяч гривень, таку ж суму передбачили і цьогоріч. Торік з обласного бюджету на матеріальну підтримку сімей загиблих ветеранів Афганістану виділили 240 тисяч гривень. В обласному госпіталі інвалідів війни пройшли лікування 563 воїни-афганці.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина зібрала ...

КОМЕНТАРІ