Чернівці: Свято у дитсадочку №45

Чернівці: Свято у дитсадочку №45

08.06.13 14:33 0 1744
Усмішки на обличчях дітей, схвильовані батьки, задоволені вихователі, співочі та танцювальні номери в актовій залі – все це супроводжувало свято відкриття двох оновлених груп у дитячому садочку №45, що розташований на вулиці Червоноармійській, на яке із радістю завітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

Групи відвідуватимуть 60 дітлахів, і це суттєво зменшить чергу до дитсадків у Чернівцях.

«Дуже приємно, що у Чернівцях з кожним роком народжується все більше дітей. І міська рада робить усе від залежне, щоб ні у чому собі не відмовляли, – зазначає Віталій Михайлішин. – За останні тижні ми вже відкрили декілька груп у різних дитсадках, і от відкриваємо ще дві ошатні групи з новими меблями, іграшками, навчальним приладдям. І я обіцяю, що ми продовжимо роботу у цьому напрямку. Зокрема ми плануємо на базі 12-ї школи навчально-виховальний комплекс, де відкриємо ще чотири дошкільні групи».

Від імені батьків, дітей та вихователів міській владі подякувала завідувачка ДНЗ №45 Ольга Орлецька

за те, що керівництву міста вдалося віднайти більше 300 тисяч гривень бюджетних та спонсорських коштів для того, щоб приміщення роками пустували знову заповнилися дитячим сміхом.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ