Чернігівська міськрада затвердила звіт міського голови

Чернігівська міськрада затвердила звіт міського голови

08.06.13 15:11 0 891
Чернігівський міський голова Олександр Соколов прозвітував перед депутатами міської ради про діяльність виконавчих органів міської ради у 2012 році та за І кварталі 2013 році. Він пояснив, чому звіт пройшов у червні – аби чітко визначити основні тенденції розвитку міста, подивитися на цей процес неупереджено та проаналізувати його.

О.Соколов підбив підсумки діяльності різних сфер життя обласного центру Чернігівщини. Він також поставив завдання, що залишаються на порядку денному на 2013 рік. Серед озвучених питань – підтримка місцевих товаровиробників, ліквідація заборгованості із заробітної плати та стихійної торгівлі, виконання міських комунальних програм, впровадження енергозберігаючих технологій у закладах освіти, медицини і культури, комп'ютеризація шкіл, оновлення матеріально-технічної бази медичних установ, будівництво тролейбусної лінії по вул.50 років ВЛКСМ. Загалом, О.Соколов підкреслив, що місто має 11 проектів із готовою документацією, але для їх впровадження необхідна допомога держави.

Міський голова подякував депутатам за підтримку і спільну діяльність. "Наша подальша робота не обіцяє бути легкою, однак у випробуваннях гартується міць характеру, формується справжній професіоналізм. Ми всі – влада, представники промислового комплексу, бізнесу, громадськості – повинні бути єдиними у подоланні труднощів. Працювати відповідально і на користь територіальної громади міста. Ми неодноразово це вже демонстрували", - сказав у своєму виступі О.Соколов.

Під час обговорення звіту депутати порушували питання перспектив розвитку житлово-комунального господарства Чернігова, зокрема, стану доріг, створення ОСББ, реформування галузі. Йшлося також про фінансування різних міських програм і механізми казначейського обслуговування місцевих бюджетів.

Прозвучала пропозиція більш тісно співпрацювати із народними депутатами, обраними від Чернігова. О.Соколов підтримав точку зору депутата Тамари Касаткіною і погодився провести таку зустріч, аби відпрацювати питання виділення коштів для міста у державному бюджеті 2014 року.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дорогі чернігівці!
Наступна новина: Чернігів: Виступ міського ...

КОМЕНТАРІ