Харківські

Харківські "Боні і Клайд" отримали тюремний строк за свої витівки

08.06.13 15:36 0 1307
Червонозаводський районний суд виніс вирок 17-річному хлопцю та його 20-річній подрузі, які напали на неповнолітнього юнака та заволоділи його майном.

Про скоєння злочину кримінальна парочка домовилася заздалегідь.

На вулиці юні зловмисники обрали потенційну жертву, навмисно молодше за себе. Без вагань вони підійшли до 16-річного парубка та стали вимагати його особисті речі. Але він зовсім не поспішав віддавати нахабним незнайомцям своє майно.

Це обурило молоду дівчину і вона дістала ніж. Погрожуючи цим небезпечним предметом, дама повторила свої вимоги. Переляканий молодик вирішив не сперечатися з настирливими нападниками, які поклали око на його речі, та віддав їм усе цінне.

Зловмисники з місця злочину зникли та поділили здобич між собою.

Працівники міліції за даним фактом порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 186 (грабіж) та частиною 1 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

В ході проведення досудової перевірки співробітниками Червонозаводського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області підозрювані у скоєнні даного злочину були затримані, у них були вилучені речові докази – речі потерпілого. Молоді люди своєї вини спочатку не визнали, але безперечні доказі вимусили їх зізнатися у скоєнні тяжкого злочину.

Червонозаводський районий суд визнав хлопця винним в скоєнні грабежу, приговоривши його до 4 років позбавлення волі. Його ж спільницю засуджено за скоєння розбою та призначено покарання у вигляді 4 років та 6 місяців тюремного ув’язнення.

ВЗГ ГУМВС Україні у Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ