Прикарпатські правоохоронці викрили власника плантації канабісу

Прикарпатські правоохоронці викрили власника плантації канабісу

08.06.13 15:42 0 1218
В Тлумацькому районі був затриманий мешканець одного із сіл, який займався наркопромислом.

За попередньою інформацією про незаконний збут наркотиків працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків Тлумацького РВ УМВС взялися до оперативно-розшукових дій.

Відтак, правоохоронці вийшли на слід 30-річного чоловіка. Здійснивши оперативну закупку двох згортків марихуани у зазначеного громадянина, працівники міліції затримали його.

Залишилося тільки дізнатися джерело надходження наркотику. Чоловік зізнався, що коноплі вирощує сам, на даху одного із закинутих складських приміщень району. Коли правоохоронці прибули на місце, то побачили цілу плантацію канабісу. Було вилучено 499 обрізаних пластикових пляшок заповнених землею, в яких росло 429 рослин конопель.

Рослини направили на експертизу, яка показала, що вони дійсно є нарковмісними. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України. А відповідно до рішення суду прийнята міра запобіжного заходу – домашній арешт. Відкрито кримінальні провадження за статтями 307 та 310 КК України, згідно яких чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Харківські "Боні і Клайд" ...
Наступна новина: На Одещині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ