З Південної Пальміри стрілецька команда УМВС Полтавщини повернулась з кубками та медалями

З Південної Пальміри стрілецька команда УМВС Полтавщини повернулась з кубками та медалями

08.06.13 16:01 0 1339
Стрільці – офіцери УМВС України в Полтавській області черговий раз довели, що вони майстри цієї нелегкої справи, показавши високі результати на Чемпіонаті МВС України з прикладної стрільби, який відбувався в місті Одеса. Загалом у заході взяли участь 34 команди міліціонерів з усієї держави, які змагалися як за особисту першість, так і за першість між командами.

Послідовно-плавний спуск курка - прийом простий, однак оволодіти ним не так легко. Зробити постріл, вловивши момент між ударами серця, вершина майстерності, і саме тоді куля точно досягне мети. Мистецтво стрільби, культура безпечного поводження зі зброєю завжди були пріоритетними для правоохоронців Полтавщини. І саме цей вид спорту активно розвивається та пропагується.

Справжньою гордістю УМВС Полтавщини та прикладом для стрільців з усієї України став Андрій Черніков, який посів перше трофейне місце у стрілецькій вправі ПМ3 з пістолета Макарова.

У стрілецькій вправі ПМ4 начальник Кінологічного центру УМВС Полтавщини Андрій Смолінській зайняв 2-ге почесне місце.

У командному заліку наші спортсмени зайняли четверте місце.

З Причорноморської перлини команда УМВС Полтавщини привезла кубки, медалі, грамоти та пам’ятні подарунки та найприємніші враження.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівських посадовців ...
Наступна новина: У Берліні представили ...

КОМЕНТАРІ