У Берліні представили туристично-рекреаційну та інвестиційну привабливість Львівщини

У Берліні представили туристично-рекреаційну та інвестиційну привабливість Львівщини

08.06.13 16:07 0 1210
6 червня в німецькому Бундестазі заступник голови облдержадміністрації Сергій Василенко презентував туристично-рекреаційну та інвестиційну привабливість Львівщини в рамках заходу «Україна як туристичний напрямок та країна вкладання інвестицій».

Захід відбувався за ініціативи депутата Бундестагу, члена Комітету з питань туризму Юргена Клімке за результатами домовленостей, досягнутих українською делегацією під час робочої зустрічі в рамках Міжнародної туристичної біржі ITB Berlin 2013 (05-10.03.2013, м.Берлін, ФРН), з метою популяризації туристично-рекреаційного потенціалу та інвестиційного клімату регіонів України.

Організаторами даної події від української сторони стали Державне агентство України з туризму та курортів та Посольство України в Німеччині.

В рамках заходу відбулись виступи депутатів німецького парламенту, Надзвичайного та Повноважного Посла України в Німеччині, представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, а також презентовано національну українську кухню.

Зазначимо, що захід «Україна як туристичний напрямок та країна вкладання інвестицій» створив сприятливий простір для пошуку партнерів, обміну досвідом та налагодження співпраці у туристично-рекреаційній сфері, а також окреслення перспектив залучення іноземних інвестицій.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З Південної Пальміри ...
Наступна новина: Оновлено нормативну грошову ...

КОМЕНТАРІ